Tokat’ta Karayatak İmar Planı ve Arazi Düzenleme Çalışmaları tamamlandı. Uzun yıllardır çözüm bekleyen mülkiyet sorunları sona ererken, vatandaşlar tapularına kavuşmanın sevincini yaşadı.
Tapu takdim töreninde konuşan Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Karayatak Bölgesi’nde uzun yıllardır devam eden önemli bir sorunun çözüme kavuşturulduğunu belirterek şunları söyledi:
“Bugün tapularımızın takdim töreni amacıyla bir aradayız. Karayatak Bölgesi’ndeki imar çalışmamızı sonuçlandırarak tapu sorunlarımızı giderdik. Uzun yıllardır beklenen bir süreci başarıyla tamamlamış olduk. Bu süreçte emeği geçen başta muhtarımız olmak üzere teknik ekiplerimize, belediye başkan yardımcılarımıza ve tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün burada tapularımızı teslim ediyoruz. Karayatak’ta ortaya koyduğumuz bu çalışmayı Ankara Mahallemiz başta olmak üzere diğer bölgelerimizde de sürdüreceğiz. TOKİ bölgesindeki çalışmalarımız devam ediyor. Oğulbey Mahallesi’nden başlayıp Çay Mahallesi’ne kadar uzanan kentsel dönüşüm sürecimiz de kararlılıkla ilerliyor.”
(Haber Merkezi)
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)