22 Ocak 2021, 15:10 - Anasayfa // GÜNDEM Haberi yazdır
Murat Küçükali'den '15 Şubat' Vurgusu

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali yarı yıl tatili dolayısıyla birer mesaj yayımladılar.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali yarıyıl tatili mesajlarında "15 Şubat" vurgusu yaparak öğrenci ve öğretmenlerin okul özlemlerine atıfta bulundular.
Bakan Ziya Selçuk mesajında, "Hepimiz en çok da çocuklar için unutulmaz bir dönemdeyiz. Yarıyıl tatil zilini, 81 ilden öğrencilerimizle buluştuğum ekranlar önünde çaldım, baharı hep birlikte okullarda karşılamak dileğiyle. Salgının seyri bizden yana olsun,15 Şubat’ta okul bahçelerinde duyalım seslerimizi." ifadelerine yer verdi.
İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali ise mesajında şunları kaydetti: "Okul özlemi, sabır ve çabayla bir dönemi geride bırakan öğrencilerime; uzaktan eğitime gönülden destek veren öğretmenlerime; evlatlarımıza destek olan velilerime teşekkür ediyor, iyi tatiller diliyorum. 15 Şubat’ta okullarımızda buluşmak dileğiyle."

Demokrat Arayış Gazetesi
YORUM YAZ
BU HABER İÇİN HENÜZ YORUM EKLENMEMİŞTİR.

Diğer GÜNDEM Haberleri
Tümü
Vali Dr. Ozan Balcı, bugün yapılan İl Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı'nda yeni kararlar alındığını belirterek, "Vatandaşlarımızdan alınan kararlara
EN ÇOK TIKLANANLAR
-
Memur-Sen: '28 Şubat Mağdurları İçin Gerekenler Yapılsın'
Memur-Sen Tokat Kadınlar Komisyonu, bugün 81 ilde eş zamanlı olarak bir bas...
-
Reşadiye Kaymakamı Fidan Bozkır Görevine Hızlı Başladı
Geçtiğimiz günlerde Reşadiye Kaymakamlığı'na atanan Fidan Bozkır, görev...
-
Tokat'ta STK'lar Özlem Zengin'e Destek Verdi
STK Başkanları ve temsilcileri AK Parti Tokat Milletvekili Özlem Zengin'...
-
Çalınan Malzemeler Bulunarak Sahiplerine Teslim Edildi
Gökceyol Köyü Kemer Yaylası'nda JASAT Dedektifleri ve Gökdere Karakol K...
-
Eğitim Bir Sen Tokat: 'Kuru Gürültüye Fırsat Vermeyeceğiz'
Eğitim-Bir-Sen 1 No'lu Şube Başkanlığı adına yapılan açıklamada, AK Par...